ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ
Органічні забруднення харчової промисловості повсякденне явище, як і невід'ємна частина їхнього збирання. Ключовим моментом є очищення будівель, цехів та інших приміщень, усередині яких цей процес має проводитися ефективним та безпечним чином для людини. Для таких завдань існує спеціальне обладнання, яке здатне не тільки допомогти, але і збільшити продуктивність, це професійні мийні системи, які називаються апаратами середнього та низького тиску. Устаткування, виробництвом якого ми займаємося, має всі необхідні якості, в даній галузі можуть застосовуватися апарати для піни та дезінфекції.
Основні якості:
1)Піна та дезінфекція застосовується для очищення хімією робочих поверхонь харчового обладнання та приміщень, щоб забезпечити максимальний бактеріологічний рівень чистоти.
2)Устаткування середнього та низького тиску з використанням миючих засобів добре справляється з видаленням жиру та білка на робочих поверхнях, особливо при хорошому потоці води. Через великий поток водяної маси, прискорюється процес змиву із забрудненої поверхні.
3)Температура води - підвищує ефективність видалення бруду з поверхні, що очищається, що допомагає заощадити час, засоби для чищення, прискорити висихання і збільшити гігієнічні показники.
НАШІ РЕКОМЕНДАЦІЇ З ОБЛАДНАННЯ
Для харчової промисловості чудово підійдуть апарати для пінної мийки та дезінфекції представлені нижче.
САТЕЛІТ FOAMBOX | САТЕЛІТ M-FOAMBOX | БУСТЕРНА СТАНЦІЯ ECOPUMP DP10+ | БУСТЕРНА СТАНЦІЯ ECOPUMP DP15+ |